MENU

Max’ gerechten zijn slim, simpel en elegant.

MamaMax’ Indonesische specialiteiten plus meer 

3 gangen Rijsttafelmenu met MAX dessert per persoon  € 49 

2 gangen MAX rijsttafelmenu zonder dessert per persoon  € 41

Dit menu is tenminste voor 2 personen te bestellen

Wij kunnen natuurlijk ook een speciaal vegetarisch rijsttafelmenu voor u maken

Heeft u een allergie? Meld het ons

 

Rijsttafel is een gezellige en makkelijke manier om van onze Indonesische gerechten te kunnen genieten

U hoeft zelf geen keuze te maken, u krijgt alle Indonesische specialiteiten in kleinere porties op tafel

Het voorgerecht is Max' Javaanse sate ayam op frisse gemarineerde groentesalade

 

Het hoofdgerecht, is een schaal vol met Indonesische lekkernijen in kleine porties:

Rendang, pittig en kokos gekruid rundvlees

Ayam Bali santen, pittige kipcurry met kokos en citroengras

Grote gepelde garnalen in Indonesische romige boemboesaus

Ayam ketjap Oriëntal, geroosterde kip en gecarameliseerd met ketjap en steranijs

Sambal goreng terong, roergebakken aubergines in limoenblad-sambalsaus

Sayur lodeh, verse groente in kokossaus

Ei in gele currysaus, krupuk udang en aromatische Pandan rijst

Gado gado, een frisse groentesalade met Javaanse pindasdressing

 

MAX dessert voor 2: bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek


  

Max' gastronomisch Indonesisch-Fusionmenu, 4 gangen € 56, 5 gangen met dessert € 65
In dit menu krijgen zowel de Indonesische en de Franse klassiekers een nieuwe frisse Max' smaakcombinatie
Dit menu is alleen te bestellen voor de hele tafel (flexibel in wensen zoals vegetarisch, geen vlees, geen vis, etc)
 

1. Groene asperges en gerookte zalm met Max' spicy witte wijnroomsaus en groene kruiden

2. Kabeljauw gebakken met grote garnalen in Indonesische bumbusaus

3. Max' Javaanse sate ayam op frisse gemarineerde groentesalade

4. Mini rijsttafel metschaaltjes Balinese kipcurry, Rendang, groentecurry en gado gado

5. MAX dessert om te delen: bananetaartje vers uit de oven met kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek


Of stel zelf een menu uit onderstaande minder pittige gerechten, 2 gangen  € 41
 Voorgerechten

Groene asperges en gerookte zalm met Max' spicy witte wijnroomsaus en groene kruiden

Kabeljauw gebakken in witte wijnsaus met iets pittige kaneelcaramel

Salade met tahu en tempe in pittige Indonesische bumbusaus

Max' gado gado, groentesalade in pindasausdressing met een pittig maiskoekje

Hoofdgerechten

Kabeljauw gebakken met grote garnalen in pittige Indonesische boemboesaus

Kampongkip, uit de oven gegrilde kippendijenfilet met Max' Indonesische ketjapsaus

Max Indonesische runder smoorvlees met rode currysaus

Bloemkool uit de oven in Javaanse satesaus op knapperige groentecurry


Max’s desserts

Max' dessert voor 2, een combinatie van bananentaartje, spekkoek, mangosorbet en kokosijs 14

Max’ specialiteit: Bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus en bolletje kokosijs 10

Spekkoek, Indonesische kruidige laagjes cake met kokosijs 8

Chocoladetaart met saus van rode bosvruchten en crème fraiche 10

Mangosorbet met passievruchtensaus en rode besjes 8

Koffie met plakjes spekkoek 8

Brandy Alexander, after dinner creamy cocktail (cognac, Kahlua, room) 14

Espresso Martini (wodka, Kahlua en espresso) 14

Max’ desserts wijnen € 8

Eis wein (geconcentreerde Riesling, vol fruit) Pfalz, Duitsland

Black Muscat (rood, fruitig, gedroogde mandarijnen, fris) Californie

Grenache cuveée spéciale 10 ans (krentjes, kruidig, pruim, lichte port stijl) Languedoc, Frankrijk

Sauternes (wit goud, verleidelijk fris, aromatische Muscat) Frankrijk

Pineau blanches ( goud gele hout gerijpte aperitief/ dessertwijn uit Cognac gebied), Frankrijk