MENU
Max’ gerechten zijn slim, simpel en elegant.
MamaMax’ Indonesische specialiteiten plus meer
3 gangen Rijsttafelmenu met MAX dessert per persoon € 49
2 gangen MAX rijsttafelmenu zonder dessert per persoon € 41
Dit menu is tenminste voor 2 personen te bestellen
Wij kunnen natuurlijk ook een speciaal vegetarisch rijsttafelmenu voor u maken
Heeft u een allergie? Meld het ons
Rijsttafel is een gezellige en makkelijke manier om van onze Indonesische gerechten te kunnen genieten
U hoeft zelf geen keuze te maken, u krijgt alle Indonesische specialiteiten in kleinere porties op tafel
Het voorgerecht is Max' Javaanse sate ayam op frisse gemarineerde groentesalade
Het hoofdgerecht, is een schaal vol met Indonesische lekkernijen in kleine porties:
Rendang, pittig en kokos gekruid rundvlees
Ayam Bali santen, pittige kipcurry met kokos en citroengras
Grote gepelde garnalen in Indonesische romige boemboesaus
Ayam ketjap Oriëntal, geroosterde kip en gecarameliseerd met ketjap en steranijs
Sambal goreng terong, roergebakken aubergines in limoenblad-sambalsaus
Sayur lodeh, verse groente in kokossaus
Ei in gele currysaus, krupuk udang en aromatische Pandan rijst
Gado gado, een frisse groentesalade met Javaanse pindasdressing
MAX dessert voor 2: bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek
Max' gastronomisch Indonesisch-Fusionmenu, 4 gangen € 56, 5 gangen met dessert € 65
In dit menu krijgen zowel de Indonesische en de Franse klassiekers een nieuwe frisse Max' smaakcombinatie
Dit menu is alleen te bestellen voor de hele tafel (flexibel in wensen zoals vegetarisch, geen vlees, geen vis, etc)
1. Groene asperges en gerookte zalm met Max' spicy witte wijnroomsaus en groene kruiden
2. Kabeljauw gebakken met grote garnalen in Indonesische bumbusaus
3. Max' Javaanse sate ayam op frisse gemarineerde groentesalade
4. Mini rijsttafel metschaaltjes Balinese kipcurry, Rendang, groentecurry en gado gado
5. MAX dessert om te delen: bananetaartje vers uit de oven met kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek
Of stel zelf een menu uit onderstaande minder pittige gerechten, 2 gangen € 41
Voorgerechten
Groene asperges en gerookte zalm met Max' spicy witte wijnroomsaus en groene kruiden
Kabeljauw gebakken in witte wijnsaus met iets pittige kaneelcaramel
Salade met tahu en tempe in pittige Indonesische bumbusaus
Max' gado gado, groentesalade in pindasausdressing met een pittig maiskoekje
Hoofdgerechten
Kabeljauw gebakken met grote garnalen in pittige Indonesische boemboesaus
Kampongkip, uit de oven gegrilde kippendijenfilet met Max' Indonesische ketjapsaus
Max Indonesische runder smoorvlees met rode currysaus
Bloemkool uit de oven in Javaanse satesaus op knapperige groentecurry
Max’s desserts
Max' dessert voor 2, een combinatie van bananentaartje, spekkoek, mangosorbet en kokosijs 14
Max’ specialiteit: Bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus en bolletje kokosijs 10
Spekkoek, Indonesische kruidige laagjes cake met kokosijs 8
Chocoladetaart met saus van rode bosvruchten en crème fraiche 10
Mangosorbet met passievruchtensaus en rode besjes 8
Koffie met plakjes spekkoek 8
Brandy Alexander, after dinner creamy cocktail (cognac, Kahlua, room) 14
Espresso Martini (wodka, Kahlua en espresso) 14
Max’ desserts wijnen € 8
Eis wein (geconcentreerde Riesling, vol fruit) Pfalz, Duitsland
Black Muscat (rood, fruitig, gedroogde mandarijnen, fris) Californie
Grenache cuveée spéciale 10 ans (krentjes, kruidig, pruim, lichte port stijl) Languedoc, Frankrijk
Sauternes (wit goud, verleidelijk fris, aromatische Muscat) Frankrijk
Pineau blanches ( goud gele hout gerijpte aperitief/ dessertwijn uit Cognac gebied), Frankrijk
